Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chcę wrócić do minecraft'a.

Yosito0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Chce wrócić na MC ale już tak dawno nie oglądałem nic, ani nie dowiadywałem sie o nowościach.. no kompletnie nic, że nie wiem nawet skąd mam teraz pobrać MC.. wiem że kiedyś było coś takiego że już nie dało się grać przez SP. Podajcie link cokolwiek z góry dziękuje :) W razie gdyby zły dział proszę o przeniesienie ;3

pozdrawiam ;)

Opublikowano

Launcherów na 1.6+ jest masa . Wymienie te najpopularniejsze :

- KeiNett (Polecam w 100%)

- MineCrack (Polecam w 100% , ma opcję snapshotów , keinett niestety nie )

- Minecraft by Zyczu (Nie polecam , powody osobiste , na forum było o tym pełno ... )

Opublikowano

launcher.pl
Strasznie dziwny, ale nawet może być. mam nadzieje że craftserve będzie go jakoś ''ulepszał'' wciąż
polecam ci też launcher By zyczu.

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

ok wszystkim dziękuję tylko mam pytanie co jak będę chciał swój serwer? jest jakośprzez LAN np.. nie mówie o takim wiecie publicznym prywatny..

Opublikowano

Stawiasz na local hoście , w pliku Server.PROPERTIES który Ci się wygeneruję wpisujesz localhost , a w miejscu na IP również localhost , wejść na niego może każdy kto jest pod twoim internetem podłączony , nie potrzebujesz do tego żadnego hamachi , jeżeli masz problemy napisz do mnie , chętnie bym pomógł . ;)

Opublikowano

Na YT znajdziesz sporo ludzi (chociaż nie jestem pewien, czy Polaków), którzy skrupulatnie nagrywają filmiki do każdego kolejnego update'a, a nawet snapshot'a skrzętnie omawiając w nich wszystkie nowości (z zagranicznych polecam Xisumavoid i Docm77). Obejrzyj sobie te filmiki update'owe po kolei (mają je pewnie w playlistach) i będziesz już trochę bardziej na bieżąco. Dodatkowo polecam przed multiplayerem pograć na survivalu singleplayer, bo nawet w tak krótkim okresie czasu, jak parę ostatnich miesięcy było naprawdę sporo zmian. A jeszcze przed singlem zalecam zapoznanie się z nowościami na trybie creative (nie wiem, czy jak jeszcze grałeś, to ten tryb istniał, ale powinieneś powoli ogarnąć  ;)).

Opublikowano

Launcherów na 1.6+ jest masa . Wymienie te najpopularniejsze :

- KeiNett (Polecam w 100%)

- MineCrack (Polecam w 100% , ma opcję snapshotów , keinett niestety nie )

- Minecraft by Zyczu (Nie polecam , powody osobiste , na forum było o tym pełno ... )

Własnie sie pomyliłeś,KeiNett ma opcje snapshotów,wystarczy kliknąć i już masz snapshoty : )

EUNE - 20 LVL - NICK - LAYUPL

EUW - PO WBICIU 30 LVL GRAM TU!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...